Om Oss

Vi är ett litet familjeföretag där vi själva åker runt och handplockar de produkter vi önskar sälja på home party och i vår webbshop. Ett företag som vi hoppas ska växa med åren och därmed också kunna ha ett bredare urval av produkter. Textilier och bra material ligger oss varmt om hjärtat och därav är det i den änden vi startat. 

Vi är stolta över att ha hittat företag som vill specialdesigna olika produkter till oss, vilket gör att vi har en chans att sticka ut på marknaden. 

Följ gärna oss och vår utveckling på sociala medier.


Tänkvärt!

Många företag fungerar idag med en så kallad "drop shipping" och skickar dig den produkt som du väljer ut, utan att se eller veta mer om den.

På MEA Interiör & Stil har vi vårt egna lager var allt i vårt sortiment vi erbjuder blivit handplockade. Vi har vår egna företagslogotyp på alla våra produkter.
Våra utvalda produkter tillverkas med hög standard och levereras till oss fyra gånger om året. Många av våra produkter är specialdesignade och exklusiva för oss.

Detta är den verkliga anledningen till de glada och positiva kommentarerna från våra kunder som vi är så enormt tacksamma för. Därför fortsätter vi handplocka vårt sortiment och lägger ner lite extra på personlig service.

Mia Svensson
Om Företag
Kaya Sverige AB
Org.nr:559286-5678